Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
 

Genåbning af kirkerne i Hals og Hou

Kirken åbner igen fra 18. maj. Det betyder, at kirkerne i Hals og Hou atter kan benyttes til personlig andagt i tidsrummet kl. 8 – 16 alle dage.

Der er opsat standere med håndsprit, som alle bedes benytte inden de går ind i kirken.

Gudstjeneste Hals og Hou kirker
Der afholdes almindelig gudstjeneste med fællessang, ifølge kalenderen på sognets hjemmeside. Der må være 70 kirkegængere i Hals og 20 kirkegængere i Hou. Hertil kommer kirkens betjening. Der skal holdes 2 meters afstand på kirkebænkene, med mindre der er tale om personer fra samme husstand. Hver anden kirkebænk kan benyttes i overensstemmelse med markeringerne. Ved nadver anvendes engangsbægere. Brød uddeles med tang og under iagttagelse af forskrifter for håndhygiejne. Der vil være markeringer ved knæfaldet der sikrer god afstand, dvs. 7 altergæster ved hvert alterbord. Der anvendes salmebøger ved gudstjenesten, med mindre disse har været i brug indenfor de forudgående 48 timer. 

Dåb i Hals og Hou kirker
Af hensyn til det begrænsede deltagerantal i kirken afholdes dåb udenfor højmessen, eksempelvis lørdag. Deltagerantallet og afstandskrav er de samme som ved gudstjeneste, dvs. 70 deltagere i Hals og 20 deltager i Hou placeret med 2 m. afstand på hver anden bænkerække. Hertil kommer kirkens betjening

Bisættelse og begravelse
Antal deltagere er i Hals 70 og i Hou 20. Hertil kommer kirkens ansatte. Der holdes 2 m afstand med mindre der er tale om person fra en husstand. Hver anden bænk kan benyttes.
Der anvendes sangblade. Det henstilles, at man har en særlig opmærksomhed på at holde afstand, når kisten føres ud af kirken og når følget står omkring rustvognen. 

Vielse
Antal deltagere er i Hals 70 og i Hou 20. Hertil kommer kirkens ansatte. Der holdes 2 m afstand med mindre der er tale om person fra en husstand. Hver anden bænk kan benyttes.

Rengøring
Hals Kirke rengøres mellem alle kirkelige handlinger. Desuden er der hovedrengøring mandag, onsdag og fredag. Offentlige toiletter i Hals rengøres mandag, onsdag og fredag.

opdateret 20. maj